Ervaar de toekomst van digitaal vermogensbeheer

Laat onze experts voor je beleggen en geniet samen met ons van
het rendement uit Bitcoin, Ethereum en andere cryptocurrency!

about-img-shadow

Het begin van uw
handsfree beleggingsreis

left_arrow right_arrow
icon

Vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in op onze website of stuur ons een e-mail met je interesse om klant te worden. We zullen zo snel mogelijk reageren om verdere details te bespreken.

icon

Kennismakingsgesprek

Na ontvangst van je aanvraag zullen we een kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek zullen we meer te weten komen over jouw doelen, investeringsstrategie en specifieke behoeften. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt plan voor je vermogen te ontwikkelen.

icon

Identificatieprocedure

Om de veiligheid en integriteit van onze diensten te waarborgen, vragen we je om enkele documenten te verstrekken ter verificatie van je identiteit en persoonsgegevens. Deze stap is essentieel om ervoor te zorgen dat alleen jij toegang hebt tot jouw account en om mogelijke frauduleuze activiteiten te voorkomen.

icon

Het ondertekenen van het contract

Als je akkoord gaat met het voorstel, zullen we de nodige documentatie verstrekken voor het openen van een account bij Your Crypto Capital. We begeleiden je stap voor stap door het proces om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

icon

Geniet van digitaal vermogensbeheer

Zodra je account is geopend, beginnen we met het beheren van je vermogen in overeenstemming met het afgesproken plan. We streven naar transparantie, communicatie en resultaten die voldoen aan jouw verwachtingen.

left_arrow right_arrow
work_top_shadow het-vertaal-shadow

Verdien passief inkomen met onze staking strategie

Ontgrendel het potentieel van je cryptomunten en genereer extra passieve inkomsten door te profiteren van het stakingsmechanisme. Wanneer de cryptomarkt tot stilstand komt en er een verwachte daling is, biedt het omzetten van je cryptomunten naar dollars en vervolgens staking een veilige en winstgevende strategie.

Bij staking zet je je cryptomunten in om te worden gebruikt in het blockchain-netwerk. In ruil daarvoor verdien je rente over je gestaakte munten, wat resulteert in extra passieve inkomsten. Dit betekent dat je geld verdient terwijl je cryptomunten gewoon opgeslagen blijven in je wallet, zonder dat je ze hoeft te verkopen. Ontdek de kracht van staking en maak gebruik van de mogelijkheid om je cryptomunten te laten groeien, zelfs tijdens periodes van marktstagnatie.

team_left_gradient

Jouw geld, jouw keuze

Bij Your Crypto Capital begrijpen we dat iedereen unieke financiële doelen en behoeften heeft. Daarom geven we jou de volledige vrijheid en controle over jouw geld. Met ons platform kun je een risicoprofiel kiezen dat past bij jouw persoonlijke voorkeuren en risicobereidheid.

We geloven in diversificatie als een belangrijk principe om jouw vermogen te beschermen en groei te stimuleren. Je hebt de mogelijkheid om jouw investeringen over verschillende activa te spreiden, waardoor je blootstelling aan specifieke marktbewegingen vermindert. Op deze manier kunnen we jouw risico beheersen en jouw kansen op rendement vergroten.

Wat jouw financiële doelen ook zijn, we willen ervoor zorgen dat jouw geld altijd beschikbaar is wanneer je het nodig hebt. Daarom zetten we jouw geld niet vast en kun je op elk moment uitbetalingen doen. Jij hebt de vrijheid om te bepalen hoeveel je wilt investeren en wanneer je wilt profiteren van jouw rendement.

het-vertaal-shadow

Contactformulier

Laat je gegevens achter en een van onze experts zal zo spoedig mogelijk
contact met u opnemen


Ja

Nee


left_blur

Faqs

Voor als je nog een aantal vragen hebt.

Beheerd beleggen in cryptocurrency is een investeringsstrategie waarbij Your Crypto Capital uw investeringen in cryptocurrency beheert. Het idee achter beheerd beleggen is om de complexiteit en risico's van het zelfstandig handelen in cryptocurrency te verminderen, terwijl u toch kunt profiteren van de potentiële voordelen van deze opkomende activaklasse.
Your Crypto Capital bepaalt de optimale posities op basis van onze marktkennis en analyses. Zo kunnen wij bijvoorbeeld beslissingen nemen over welke cryptocurrencies te kopen en verkopen, wanneer te kopen en verkopen, en hoeveel van uw portefeuille aan elke munt toe te wijzen.

Uiteraard wordt jouw cryptovermogen veilig en full reserve bewaard. Daarvoor brengen we 1,5% op jaarbasis in rekening over het totaal beherend vermogen. Over de gerealiseerde winst betaal je slechts 20% met een high-watermark. Mocht er geen winst zijn behaald dan betaal je ook niets! Your Crypto Capital gelooft in een pay-for-performance omgeving waarbij risicomijdend handelen centraal staat.

Fundamentele en technische analyses gecombineerd met risicomijdend handelen vormen de basis van onze strategie. Door cryptovaluta te onderwerpen aan een grondige analyse, onderzoeken we vooraf of een cryptomunt een slim beleggingsobject kan zijn. Door alleen in serieuze cryptovaluta te investeren, verlagen we het langetermijnrisico. Ten tweede vormt het vermijden van risico een belangrijke rol in het succes van onze strategie. Door geen onverantwoorde risico's te nemen met bijvoorbeeld hefboomproducten, beleggen wij met het oog op een stabiel rendement op de (middel)lange termijn.

Your Crypto Capital maakt gebruik van de meest geavanceerde beveiligingstechnieken binnen de cryptocurrency markt, namelijk een samenwerking met Ledger waar we gebruik maken van een hardware wallet.
Een Hardware Wallet is een USB-apparaat ontworpen om jouw Cryptocurrencies zo veilig mogelijk op te slaan. Omdat de hardware wallet gescheiden is van een computer ben je beschemd tegen hackers, virussen en malware.

Helaas bestaat er niet zoiets als gegarandeerd rendement. De enige garantie die wij geven is dat wij jouw vermogen met onze bewezen succesformule risicomijdend beleggen in diverse cryptocurrencies. Het is ons doel om jouw vermogen te doen groeien op (middel)lange termijn.