Your Crypto Capital

Beheerd beleggen in Cryptocurrency bij Your Crypto Capital

Bij Your Crypto Capital vinden we dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om te profiteren van de kansen die de cryptomarkt te bieden heeft, op een verstandige en risicomijdende wijze. Toch begrijpen we dat niet iedereen de kennis of tijd heeft om zelf te beleggen in de cryptomarkt. Daarom bieden wij risicomijdend, veilig en actief, vermogensbeheer in de cryptomarkt aan. Laat onze crypto-experts voor je beleggen en profiteer samen met ons van het rendement uit het beleggen in cryptovaluta vanaf een laagdrempelig instapbedrag van €1.000,-

who_we_are_absolute

Hoe werkt het?

Bij Your Crypto Capital nemen we de rompslomp weg bij het beleggen in cryptocurrency. Ons platform maakt gebruik van geavanceerde marktsignalen en een unieke risicobeperkende strategie om namens u te handelen. Dit betekent dat u geen tijd hoeft te besteden aan het onderzoeken en analyseren van markttrends - wij doen het allemaal voor u!

Onze analisten doen uitvoerig onderzoek naar cryptoprojecten en beleggen enkel in cryptovaluta die zowel fundamenteel als technisch bekwaam zijn. We doen niet aan speculeren, maar aan analyseren. We kijken naar de intrinsieke waarde die de cryptoprojecten bieden en maken datagedreven keuzes.

usp_left_gradient

Wat ons uniek maakt

  • Beheerd beleggen vanaf €1.000,-
  • Beleggen in cryptocurrency zonder instapkosten
  • Real-time data 24/7 inzichtelijk
  • Selectief en divers portfoliomanagement
  • Persoonlijke aanpak een vrijwel altijd beschikbaar voor vragen
  • Aanbod op maat afgestemd op jouw risicoprofiel
  • Infrastructurele IT-oplossingen op institutioneel niveau
feature_top_left_absolute faetures_right_absolute

Crypto beheerd beleggen

Wat wij doen voor jouw vermogen.

feature_card1

Real-Time Data

Een makkelijk overzicht voor beginnende en gevorderde gebruikers, met data automatisch gesynchroniseerd met je investering.

feature_card1

Portfolio management

Zorgvuldig geselecteerde cryptocurrencies die fundamenteel sterk en klaar voor de toekomst zijn. Wij spreiden jouw investering in diverse cryptocurrencies en minimaliseren risico.

feature_card1

Service/Support

Wij kennen jou, jij kent ons. Met aandacht voor het individu bouwen we samen aan een toekomst. We staan voor je klaar in goede én mindere tijden en communiceren transparant. De markt is dynamisch en wij bewegen dag en nacht mee.

Wekelijkse updates op vrijdag

feature_card1

Veilig en betrouwbaar

Met alle specialismen op handelsgebied onder één dak, staat er een ervaren team klaar om voor jou aan de slag te gaan. Geen speculaties, maar selectief portfoliomanagement waarbij we gebruik maken van de meest geavanceerde technieken om jouw investeringen veilig te bewaren.

work_top_shadow work_bottom_shadow

Onze beleggingsstrategieën

card
card
card
card

Leer meer over onze visie, missie en toewijding aan onze klanten

Cryptocurrency kunnen aan- en verkopen, laten beheren en het leren van technische en fundamentele analyse allemaal onder één dak. Your Crypto Capital is zich aan het uitbreiden tot de full-service provider van Nederland binnen de cryptocurrency markt.

Crypto
binance_left_icon right_blur

Gecertificeerd bij:

kraken binance
left_blur right_blur

Veelgestelde vragen

Voor als je nog een aantal vragen hebt.

Beheerd beleggen in cryptocurrency is een investeringsstrategie waarbij Your Crypto Capital uw investeringen in cryptocurrency beheert. Het idee achter beheerd beleggen is om de complexiteit en risico's van het zelfstandig handelen in cryptocurrency te verminderen, terwijl u toch kunt profiteren van de potentiële voordelen van deze opkomende activaklasse.
Your Crypto Capital bepaalt de optimale posities op basis van onze marktkennis en analyses. Zo kunnen wij bijvoorbeeld beslissingen nemen over welke cryptocurrencies te kopen en verkopen, wanneer te kopen en verkopen, en hoeveel van uw portefeuille aan elke munt toe te wijzen.

Uiteraard wordt jouw cryptovermogen veilig en full reserve bewaard. Daarvoor brengen we 1,5% op jaarbasis in rekening over het totaal beherend vermogen. Over de gerealiseerde winst betaal je slechts 20% met een high-watermark. Mocht er geen winst zijn behaald dan betaal je ook niets! Your Crypto Capital gelooft in een pay-for-performance omgeving waarbij risicomijdend handelen centraal staat.

Fundamentele en technische analyses gecombineerd met risicomijdend handelen vormen de basis van onze strategie. Door cryptovaluta te onderwerpen aan een grondige analyse, onderzoeken we vooraf of een cryptomunt een slim beleggingsobject kan zijn. Door alleen in serieuze cryptovaluta te investeren, verlagen we het langetermijnrisico. Ten tweede vormt het vermijden van risico een belangrijke rol in het succes van onze strategie. Door geen onverantwoorde risico's te nemen met bijvoorbeeld hefboomproducten, beleggen wij met het oog op een stabiel rendement op de (middel)lange termijn.

Your Crypto Capital maakt gebruik van de meest geavanceerde beveiligingstechnieken binnen de cryptocurrency markt, namelijk een samenwerking met Ledger waar we gebruik maken van een hardware wallet.
Een Hardware Wallet is een USB-apparaat ontworpen om jouw Cryptocurrencies zo veilig mogelijk op te slaan. Omdat de hardware wallet gescheiden is van een computer ben je beschemd tegen hackers, virussen en malware.

Helaas bestaat er niet zoiets als gegarandeerd rendement. De enige garantie die wij geven is dat wij jouw vermogen met onze bewezen succesformule risicomijdend beleggen in diverse cryptocurrencies. Het is ons doel om jouw vermogen te doen groeien op (middel)lange termijn.

Een high watermark is een punt waarop Your Crypto Capital prestatievergoedingen begint te verdienen. Als de waarde van de investering boven de high watermark stijgt, wordt de high watermark verhoogd. Als de waarde van de investering onder de high watermark daalt, moet Your Crypto Capital eerst zorgen dat het totaalbedrag van de investering weer boven de high watermark uitkomen voordat er weer prestatievergoedingen worden uitgekeerd.
Ter illustratie van de kosten van onze dienstverlening schetsen wij u enkele rekenvoorbeelden: Voorbeeld 1: U legt op de 1ste van een maand een bedrag in van EUR 1.000. Aan het einde van deze maand is de waarde van uw portefeuille gegroeid tot EUR 2.000. Uw High Water Mark bedraagt dan EUR 1.000. U betaalt deze maand een Winstvergoeding van 20% over de waardevermeerdering van EUR 1.000 = EUR 200 en daarnaast een Managementvergoeding van 1,5% over uw inleg van EUR 1.000 = EUR 15.
Voorbeeld 2: De waarde van uw portefeuille is gedaald. Uw High Water Mark bedraagt EUR 1.500. Op de 1ste van de maand heeft uw portefeuille een waarde van EUR 1.000. Aan het einde van deze maand is de waarde van uw portefeuille weer toegenomen tot EUR 1.200. U legt gedurende deze maand niets in. U betaalt geen Winstvergoeding en Managementvergoeding.